A stove in red

Tuesday, April 27th, 2010 | Fun things to do together, Nice present, Paperwork

text in Swedish below

When you are small it can be fun to have a stove (and when you are bigger hopefully too!). You can make this version with a used carton or box. cardboard stoweI found this carton which was already red on the outside and black on the insde. I cut out a door for the oven and cut away two of the flaps on either side which I taped to the inside to create a bottom for the oven. I cut out some hot plates from black paper which I glued to the top of the carton. If you want to make this project more advanced you can also make create heat controls. open

Tape up the sides so that holes remian for looking into the oven. My children don’t find these strange and see them more as an advantage in making tasty food. Enjoy your meal! one side of the stowe looking in to the owen

______________________________________________________________

En spis i rött

Man kan tycka att det är skoj med en spis då man är liten och förhoppningsvis även då man blir större. Denna variant gör man själv av en begagnad kartong/låda.

Den kartong som jag hittade var redan rödfärgad på utsidan och svart inuti. Jag skar upp en lucka för ugnen och skar bort två av flikarna på vardera sidor som jag tejpade fast inuti som en botten i ugnen. På toppen klippte jag till plattor i svart papper och limmade fast. Vill man göra det hela lite mer avancerat kan man skapa reglage.

Använd ytterligare kartongbitar och tejpa för hålen som gör att man kan se in i ugnen från sidorna. Mina barn har inte uppfattat hålen som något konstigt och därför har jag lämnat dem som de är. Barnen tycks uppfatta det som fler tillvägagångssätt för att uppnå en god måltid. Smaklig måltid!

No comments yet.

Leave a comment