The Vanishing Stool

Friday, October 2nd, 2009 | Decorations, Fun things to do together

text in Swedish, below

kitcehn_stool2We inherited an old kitchen stool with a worn pillow and worn legs. It seemed always in the way and it felt as though one wanted to store it away and only take it out when it was really needed, which is quite often. We had a bit left from our flooring which could be used. We camouflaged the stool and are now very pleased to show it up.

kitcehn_stool1

__________________________________________________________________________

En försvinnande pall

Vi ärvde en gammal kökspall med sliten dyna och fotsteg. Den stod alltid i vägen och det kändes som man ville ställa undan den och bara ta fram den då man behövde den, vilket är ganska ofta. Vi hade kvar några spillbitar av vårt köksgolv som kom till användning. Vi kamouflerade pallen och trivs nu med att ha den framme.

__________________________________________________________________

No comments yet.

Leave a comment